ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας είχε, σήμερα, συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας Dr. Subrahmanyam Jaishankar, στην κατοικία του στο Νέο Δελχί.
Με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του Rajnath Singh.
Επιπλέον, ο κ. Δένδιας τονίζει: «Είχαμε εγκάρδια συζήτηση για τις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις».
Είχα την τιμή να είμαι προσκεκλημένος από τον φίλο, Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας Dr. Subrahmanyam Jaishankar @DrSJaishankar, στην κατοικία του στο Νέο Δελχί, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής μου στη χώρα, κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου μου Rajnath Singh @rajnathsingh.
Είχαμε… pic.twitter.com/vZAxGbAM73
— Nikos Dendias (@NikosDendias) February 6, 2026
Διαβάστε επίσης
Χακάν Φιντάν: Συνάντηση με Επίτροπο Διεύρυνσης ΕΕ για Κυπριακό, Τελωνειακή Ένωση και Σένγκεν
Τουρκία: Αμυντικό deal της MKE με την Αίγυπτο ύψους 350 εκατ. δολαρίων – Τι προβλέπει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ford Ranger XLT: Ετοιμοπαράδοτο από €42.000 (ΛΤΠΦ)
- Eurobank Research: Ανθεκτική η ελληνική οικονομία παρά το γεωπολιτικό σοκ στη Μέση Ανατολή (πίνακες)
- Greek Mafia: Συνελήφθη στη Γερμανία μέλος του κυκλώματος «Έντικ» – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και δεύτερου
- Mercedes-Benz GLB: Mε όφελος €2.000 για περιορισμένο αριθμό οχημάτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.