ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις φωνητικές ικανότητές της επέλεξε μετά τις πολιτικές να μας δείξει η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ η οποία δεν δίστασε να τραγουδήσει όταν της προσφέρθηκε το μικρόφωνο.
Η Καγκελάριος της Γερμανίας καθόταν στις πρώτες θέσεις σε συναυλία στο πλαίσιο μιας προεκλογικής της εκδήλωσης στο Βερολίνο και όταν η τραγουδίστρια της τζαζ Uschi Brüning την πλησίασε και της έδωσε το μικρόφωνο εκείνη άρχισε να τραγουδά.
Το γεγονός επαναλήφθηκε αρκετές φορές, όσες απαιτούσε το τραγούδι και το τέλος της μουσικής βρήκε το κοινό να την αποθεώνει, προφανώς όχι τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες αλλά για την… τόλμη της!
Το τραγούδι που τραγούδησε η Μέρκελ λέγεται ‘Strange Things Happen Everyday’ και το «δικό της» μέρος απαιτούσε την επανάληψη των λέξεων «every day, every day», με το ρυθμό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Ο λαός θα καταδικάσει όσους κατηγορούν τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία
- Qualco: Πατάει γκάζι μετά την είσοδο στο ΧΑ – Νέες συνεργασίες
- Από την κορυφή του κρασιού στους πλειστηριασμούς – Η άνοδος και η πτώση της «Τσάνταλης»
- Πώς τα drones αλλάζουν τους πολέμους – Το παράδειγμα του ρωσικού «Περλ Χάρμπορ»
