• Top Stories

    Κατερίνα Ακριβοπούλου: Ο «ζητιάνος» Κυρ. Μητσοτάκης και η οργισμένη αντίδραση της ΝΔ


    Αντιδράσεις προκάλεσε η αμφιλεγόμενη ανάρτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου, παρουσιάστριας της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, η οποία αποφάσισε να ειρωνευτεί τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την συμφωνία στο Eurogroup.

    Η κα Ακριβοπούλου ανέβασεστον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια εικόνα στην οποία απεικονίζεται ο αρχηγός της ΝΔ ως ζητιάνος, να επαιτεί για εκλογές.

    akriovopoulou

    Η ανάρτησή της ήρθε να προστεθεί στο «τιτίβισμα» του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με τη γραβάτα με τους φαλλούς, το οποίο ο ίδιος φρόντισε να αποσύρει, ρίχνοντας όμως τις ευθύνες στο παιδί του. Ανάλογη τύχη είχε και η επίμαχη φωτογραφία της κα Ακριβοπούλου, αν και δεν συνοδεύθηκε από κάποιο σχόλιο.

    Πάντως οι κριτικές ήταν ποικίλες, με τη  Νέα Δημοκρατία να εκδίδει μια αυστηρή ανακοίνωση στην οποία τονίζει:

    «Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
    Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.
    Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.

    Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το twitter πήρε φωτιά με την γραβάτα Καμμένου με τους φαλλούς για το Eurogroup

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα Σόιμπλε για τα δάνεια στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ