• Πολιτική

    Άστραψε και βρόντηξε η Ακριβοπούλου κατά Τσακαλώτου: «Χολερική κριτική» και «ανεξήγητη ασυλία»

    • NewsRoom


    Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Ακριβοπούλου απαντώντας σε επικριτικά σχόλια του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για την ποιότητα της ενημέρωσης στην ΕΡΤ επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κ. Τσακαλώτος άφησε αιχμές ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα της αντικειμενικότητας στην ΕΡΤ. Μιλώντας σε εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου και η πρώην υπουργός Εφη Αχτσιόγλου, άφησε αιχμές για τις εκπομπές τύπου Ακριβοπούλου:

    «Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Άρη Πορτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά. Να ξέρουν όλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ότι στη δική τους τηλεόραση, στη δημόσια τηλεόραση, θα μάθεις την είδηση, ασχέτως αν θα μάθεις μετά το σχόλιο» είπε ο πρώην υπουργό Οικονομικών.

    Οργισμένη ήταν η αντίδραση της δημοσιογράφου σε σχόλιο στο Facebook. Υπερασπίστηκε το γεγονός ότι υπήρχε μια εκπομπή στην ΕΡΤ με αριστερούς δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας «χολερική» την κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου και αφήνοντας αιχμές για την «ανεξήγητη», όπως γράφει στην ανάρτησή της, ασυλία του πρώην υπουργού Οικονομικών από το σύνολο των ΜΜΕ, «την ίδια ώρα που λυσσομανούσαν συντεταγμένα εναντίον συγκεκριμένων υπουργών».

    «Ε όχι και αυτοκριτική παιδιά! Αυτοκριτική θα ήταν να εξηγήσει γιατί ήταν από τους ελάχιστους υπουργούς που έχαιρε μιας… ανεξήγητης ασυλίας από το σύνολο των ΜΜΕ, την ίδια ώρα που λυσσομανούσαν συντεταγμένα εναντίον συγκεκριμένων υπουργών.

    » Πρόκειται λοιπόν για απροκάλυπτη και χολερική κριτική στο γεγονός ότι η ‘συριζαϊκή’ ΕΡΤ είχε το… θράσος να έχει μία και μοναδική εκπομπή με αριστερούς δημοσιογράφους, που εκφράζουμε τις ίδιες προσωπικές -και όχι εντεταλμένες- απόψεις καμιά τριανταριά χρόνια τώρα, σε όποια ΜΜΕ και αν βρεθήκαμε. Αν του χαλάσαμε το όραμα πρόβλημα του. Αυτά προς το παρόν…» έγραψε η κ. Ακριβοπούλου.



    ΣΧΟΛΙΑ