Σχεδόν 1,5 μήνα μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την ΕΡΤ, ένα νέο χτύπημα ήρθε για τη γνωστή δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες απολύθηκε και από την εφημερίδα «Νέα Σελίδα».
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, το τέλος της κοινής διαδρομής των δυο πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν προδιαγεγραμμένο μετά τις διαφωνίες που προέκυψαν σχετικά με τη νέα «γραμμή» της εφημερίδας.
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου, κυρίως με την παρουσία της στην ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής και πολιτικής αντιπαράθεσης, ενώ ασχολήθηκαν αρκετά μαζί της και τα social media.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Μια νεκρή και πολλοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό στο Κρασνοντάρ
- Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο: Ο κληρονόμος της Ray-Ban κλιμακώνει τη μάχη για τον έλεγχο της οικογενειακής περιουσίας
- Πυρκαγιά στην Εύβοια: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής – Επιχειρούν 120 πυροσβέστες και 15 εναέρια μέσα
- Λίβανος: Χεζμπολάχ και Ισραήλ αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασης της κατάπαυσης πυρός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.