• First Top Stories

    Στον ΟΑΣΘ ο «Τσε Γκεβάρα» των ΑΝΕΛ που ζήτησε να «φυτέψουν μια σφαίρα στον Στουρνάρα»

    • NewsRoom
    argiropoulos


    Ερωτήματα εγείρονται για τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκαν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ. Έτσι, έπειτα από την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου, αλλά και της δημοσιογράφου Όλγας Γιάννη ένα νέο αμφιλεγόμενο πρόσωπο – νέο μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού είναι ο φωτογράφος Ντίμης Αργυρόπουλος.

    Ο Αργυρόπουλος είναι στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. που προ τετραετίας είχε προκαλέσει σωρεία σχολίων έπειτα από τη δήλωση τους, απευθυνόμενος στους επίδοξους τρομοκράτες να φυτέψουν μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

    «Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητά μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής» είχε δηλώσει λίγο καιρό αργότερα.

    Ο Ντίμης Αργυρόπουλος διορίστηκε ως μέλος της διοίκησης της ΑΣΥΘ «Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης Α.Ε.».

    Λίγα λόγια για τον Ντίμη Αργυρόπουλο

    Ο Ντίμης Αργυρόπουλος κατάγεται από τις Σέρρες.  Γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1948 και από το 1965 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το φωτορεπορτάζ στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

    Από το 1968 οι δραστηριότητες του μεταφέρονται στην Αθήνα όπου συνεχίζει το φωτορεπορτάζ για λογαριασμό του Αθηναϊκού Τύπου και των εφημερίδων της Βόρειας Ελλάδας. Είναι μέλος της Ένωσης Φωτοειδησεογράφων Ελλάδας από το 1970 και μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ελλάδας) από το 1976.

    Απέτυχε να εκλεγεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η συγκλονιστική αφήγηση της Ζ.Μ για το γιο του γνωστού ηθοποιού που συνελήφθη στο Χαλάνδρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μποϊκοτάζ στην αξιολόγηση από 50.000 εργαζόμενους στα νοσοκομεία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλιος Παππάς: O πρόεδρος του ΟΑΣΘ επιτίθεται στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη και ζητά το κλείσιμο του STAR Channel



    ΣΧΟΛΙΑ