• Top Stories

    Δικογραφία στη Βουλή και για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη

    Ευρυπίδης Στυλιανίδης

    Ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης


    Σε.. συνέχειες ενημερώνει το υπουργείο Δικαιοσύνης για την αποστολή δικογραφιών στη Βουλή και την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών υπουργών προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίες ωστόσο, βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, θεωρούνται παραγεγραμμένες.

    Μετά τη δικογραφία για τους κ.κ. Γ.Παπανδρέου και Α.Λοβέρδο του ΠΑΣΟΚ και σε νεώτερο δελτίο Τύπου, ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημερώνει ότι σήμερα απέστειλε στη Βουλή και δεύτερη δικογραφία για παράνομες χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ το 2005. Αυτή τη φορά για να αναζητηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του υφυπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης της Ν.Δ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

    Στα μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται αποδίδονται αδικήματα για απιστία και ηθική αυτουργία σε απιστία με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

    Ανάμεσα στις ΜΚΟ που φέρονται να χρηματοδοτήθηκαν παράνομα είναι η “Ευαισθητοποίηση του κοινού για τις κακοποιημένες γυναίκες και τα κακοποιημένα παιδιά της Αφρικής” και η “Εταιρεία για την ανεξιθρησκεία ευημερία και ανάπτυξη των λαών”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 27 πλειστηριασμοί στο Lemos International Center & οι νέες…κατασκευαστικές business της V&O

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το μεγάλο λάθος της Goldman Sachs με το δολάριο. Βλέπουν πτώση του έναντι στο ευρώ;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 3 πρωταγωνίστριες του εκλογικού σεισμού στην Ευρώπη. Τα 3 ερωτήματα



    ΣΧΟΛΙΑ