ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ήθελαν να πλήξουν το κύρος του δημοσίου Πανεπιστημίου» κατέθεσε ο πρώην πρύτανης στην ΑΣΟΕΕ, Δ. Μπουραντώνης, για την επίθεση κουκουλοφόρων σε βάρος του το 2020
Τρόμος επικρατεί στο κέντρο του Λονδίνου, έπειτα από τη νέο διπλό περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου, που μοιάζει να συνδέεται με τρομοκρατία, αν και επίσημα η Αστυνομία ακόμα διερευνά τις μαρτυρίες.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν κομμένους τους λαιμούς.
Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι αναπτύξει δυνάμεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.
Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι μασκοφόροι με σπαθιά επιτέθηκαν σε πολίτες στην αγορά του Μπόροου: «Είδα να καρφώνουν μια κοπέλα στο στήθος», είπε χαρακτηριστικά ένας μάρτυρας
Νωρίτερα, μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα κλειστό λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο BBC ότι το φορτηγάκι έπεσε με ταχύτητα πάνω σε πέντε ή έξι ανθρώπους.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=c8M4YY_TtvE
https://youtu.be/PJYTa-ZdJ5k
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συναγερμός στη Βρετανία: Αυτοκίνητο χτύπησε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου – Δείτε live
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ρεκόρ της ασταμάτητης ΑΕΚ, η αποθέωση Ηλιόπουλου και το ντουέτο με τη Ζόζεφιν!
- Γιατί αστέρες όπως ο Ναδάλ, ο Λεμπρόν και ο Γουίλ Σμιθ επενδύουν στη… Formula 1 των νερών;
- Quest: Πώς έπιασε τον στόχο με EBITDA άνω των 100 εκατ. ευρώ – Μερισματική απόδοση στο 6,3%
- Carrefour: Βαρδινογιάννης πουλάει, Βαρδινογιάννης αγοράζει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.