• Top Stories

    Άγρια επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι προδότης και ξεφτίλας!»

    • NewsRoom
    Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»

    Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»


    Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον «προδότη και ξεφτίλα», σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

    Ειδικότερα, η κα Κωνσταντοπούλου, όταν ρωτήθηκε για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε, είπε: «Λέω αυτό που πιστεύω. Η ειλικρίνεια δεν είναι βρισιά. Είναι υποκρισία να καλλωπίζεις λεκτικά πράξεις αποτρόπαιες και αποκρουστικές. Είναι προδότης αυτός που παραβιάζει τη λαϊκή εντολή και παραδίδει τη χώρα στα κοράκια για την καρέκλα του».

    Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε σθεναρά τις θέσεις της: «Είναι ξεφτιλισμένος αυτός που έλεγε “θα περάσει πάνω από το πτώμα μου όποιος πουλήσει την ΕΥΔΑΠ, τη ΔΕΗ, τον ΟΛΠ, τον ΟΛΘ, τα λιμάνια, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τις τράπεζες, τα αεροδρόμια, το Ελληνικό” και σήμερα τα χαρίζει όλα αυτά και ό,τι άλλο έχει απομείνει. Διαφωνεί κάποιος σε αυτό; Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και προδότης και ξεφτιλισμένος. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Το ίδιο θα του έλεγα και κατά πρόσωπο».

    Η κα Κωνσταντοπούλου ακόμη ανέφερε ότι «Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο από το να ρίξουμε αυτό το καθεστώς. Αυτό δεν γίνεται με παραδοσιακές συνταγές και εκλογομαγειρέματα ούτε με την αγωνία της πολιτικής επιβίωσης».

    Τέλος, ερωτηθείσα για τις δημοσκοπήσεις που τη θέλουν να μπαίνει οριακά στη Βουλή η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι δεν ασχολείται με αυτές. «Δεν τις πίστεψα ποτέ. Είδαμε πώς δούλεψαν και στο δημοψήφισμα και μέχρι τα exit polls ακόμα, για να έρθει ήπια ο θρίαμβος και να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος. Ούτε κίνητρό μου είναι το να μπούμε απλώς στη Βουλή», είπε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξης Τσίπρας: Θα έχουμε συμφωνία αλλά είναι Πρωταπριλιά και δε θα με πιστέψετε!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινική δίωξη στον Χρυσαυγίτη που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου σπουδαστή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προκαλεί ξανά ο Φιγιόν: Η Γαλλία κινδυνεύει να γίνει Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ