• Πολιτική

    Αγ. Βαρβάρα: Video από τον τόπο του εγκλήματος εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. – Είναι αυτός ο παιδοκτόνος;

    • NewsRoom
    Αγία Βαρβάρα παιδοκτόνος


    Μετά την σοκαριστική ομολογία του 61χρονου παιδοκτόνου της 6χρονης Στέλλας, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα σχετικά με τις συνθήκες που έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα.

    Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της οικογένειας Εικοσπεντάκη.

    Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις ενός άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης (27 Απριλίου) στρίβει από τη λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου, απόσταση 30 μέτρων από το σημείο που βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας. Ξαφνικά σταματάει μπροστά από έναν κάδο σκουπιδιών και φαίνεται να πετάει μέσα κάτι. Στη συνέχεια σκύβει παίρνει κάτι και έχοντας το αριστερό του χέρι διπλωμένο μπροστά από την κοιλιά του κατευθύνεται προς την οδό Πραξιτέλους, όπου στη συμβολή της με την οδό Αιόλου βρέθηκε σε κάδο το άτυχο κοριτσάκι. Αυτό που εξετάζεται είναι αν ο άνδρας που καταγράφεται στο βίντεο είναι ο 61χρονος παιδοκτόνος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ! Ολόκληρη η κυνική ομολογία του παιδοκτόνου: Σκότωσε την κόρη του, την πέταξε στα σκουπίδια και πήγε για ύπνο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου – Άγνωστο πότε θα βγει από τη φυλακή!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Σύννεφα» στη σχέση Σαββίδη – Αλαφούζου μετά το χθεσινό παιχνίδι του ημιτελικού Κυπέλλου



    ΣΧΟΛΙΑ