ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η δολοφονία της 6χρονης Στέλλας από τον ίδιο της τον πατέρα είχε ακόμα δύο -παράπλευρα- θύματα: τον δίδυμο αδελφό του κοριτσιού και τη μητέρα τους. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πολύτεκνη μητέρα η ίδια, δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορη από την τραγωδία που συνεχίζεται.
Μία μέρα μετά την προφυλάκιση του παιδοκτόνου, η κα Ξένη Δημητρίου έδωσε παραγγελία στην εισαγγελέα Ανηλίκων να προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες για την φροντίδα του αδελφού της Στέλλας.
Η κα Δημητρίου ζήτησε, ταυτόχρονα, να παρασχεθεί κάθε μορφής υποστήριξη και συμπαράσταση στην μητέρα της 6χρονης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρειος Πάγος: Αντισυνταγματικό το ανώτατο πλαφόν στις αποζημιώσεις τροχαίων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα απόρριψη του 2ου αιτήματος της Τουρκίας – Δεν εκδίδονται άλλοι 3 στρατιωτικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bumble: Εξετάζει την πώληση της πλατφόρμας γνωριμιών μετά την βουτιά σε πωλήσεις και έσοδα
- UNCTAD: Οι Έλληνες εφοπλιστές διαθέτουν τον μεγαλύτερο στόλο, η Λιβερία έχει τα περισσότερα πλοία στη σημαία της
- ΔΝΤ: Οι τιμές ενέργειας και πρώτων υλών θα παραμείνουν υψηλές για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα
- efood: Ρεκόρ τζίρου στα €280,6 εκατ. το 2025 – Yποχώρηση κερδών λόγω αύξησης του κόστους διανομής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.