• Πολιτική

    Νέο «σόου» Μεγαλοοικονόμου στη Βουλή: Τα τέρατα, η Βέμπο και το Ελ Αλαμέιν (video)

    • NewsRoom
    Μεγαλοοικονόμου

    Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Σε πρωταγωνίστρια της πολιτικής επικαιρότητας εξελίσσεται της τελευταίες ημέρες η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία έστρεψε εκ νέου τα φώτα πάνω της, με μια νέα εμφάνισή της αυτή τη φορά στην Βουλή. Η «μεταγραφή» του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε κατά όσων την κατηγορούν για ανταλλάγματα προκειμένου να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον Μάριο Γεωργιάδη.

    «Έφυγα από το κόμμα όχι γιατί ζήτησα καρέκλα. Ο Λεβέντης έκανε βουλευτή το γιο του και μετά αντιπρόεδρο της Βουλής, του είπα να μην το κάνει. Τον έκανε στα δύο χρόνια. Αν ήταν δέκα, τί θα τον έκανε; Αυτοκράτορα; Η Βουλή είναι επιχείρησή σας; Τα παιδιά σας γίνονται βουλευτές. Δεν ζήτησα καρέκλα, εμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν και με έχει βαφτίσει η Βέμπο» είπε μεταξύ άλλων η κα Μεγαλοοικονόμου.

    Οι αναφορές της πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων προκάλεσαν την αντίδραση του Μάριου Γεωργιάδη,ο οποίος ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού. «Μόνοι σας ευτελίζετε το κοινοβούλιο. Είναι βολική καρέκλα και δεν θέλει να την αφήσει» της απάντησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

    Πέρα από την κόντρα με τον Μάριο Γεωργιάδη, η κα Μεγαλοοικονόμου επιτέθηκε στη ΝΔ κατηγορώντας την πως έχει σεξιστές μέσα στην παράταξή της, κατήγγειλε τους Δεξιούς ως «δοσίλογους» ενώ κατηγόρησε την Γεννηματά για θράσος, όταν κατήγγειλε τον Τσίπρα ως «νεοκομμουνιστή». Παράλληλα, ανέφερε πως παλεύει «με τα τέρατα», ενώ δήλωσε απογοητευμένη πως σκέφτεται ακόμα και να μην βάλει ξανά υποψηφιότητα για βουλευτής.

    Δείτε την εκρηκτική ομιλία της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου:

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο ρεσιτάλ από Μεγαλοοικονόμου: Έπρεπε να πω κάτι χειρότερο από «κ» – Άμα πάτε στην τουαλέτα θα δείτε



    ΣΧΟΛΙΑ