ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατίας δίνοντας συνέχεια στην υπόθεση της Folli Follie έπειτα από τις αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα που εμπεριέχονται στην ενδιάμεση έκθεση της PwC, από τον διαχειριστικό έλεγχο που πραγματοποίησε στην εταιρεία.
Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει πως «στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του διευθυντή ασφαλείας της Folli Follie προς τον υπόδικο ιδρυτή της που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, γίνεται αναφορά σε διάθεση “κονδυλίου (80)” για “κάποιες ανάγκες” του “ανθρώπου τους” που θα είναι “δίπλα τους μέχρι να τελειώσουν όλα”».
«Μετά τις αποκαλύψεις ο κ. Μπαλαούρας, τότε πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, βγήκε και ουσιαστικά παραδέχθηκε τη συναλλαγή με τη συγκεκριμένη εταιρία δηλώνοντας ότι τα €80.000 πήγαν σε νοσοκομείο της Ηλείας, της εκλογικής του περιφέρειας.
Για ποιο λόγο €80.000 που φέρεται να διαθέτει η Folli Follie ως αντάλλαγμα για την ευνοϊκή της μεταχείριση, καταλήγουν στην εκλογική περιφέρεια του τότε προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής;
Θεωρείται και αυτό κανονικό για το ‘μαγαζί’;», καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Το bazaar της Folli Follie στην Ζαχάρω και ο Μάκης Μπαλαούρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Γεωργακόπουλος (Intrum Hellas): Η απογείωση τζίρου και κερδών και η λειτουργία του… Ophelos
- Το δικαίωμα στον θάνατο
- Πλειστηριασμοί: Η ώρα του «σφυριού» για το ακίνητο φάντασμα της Βάρης – Κορωπίου
- Endor Labs: Η startup του Δημήτρη Στυλιάδη που σήκωσε 93 εκατ. δολάρια και κοιτάζει επέκταση σε νέες αγορές
