• Top Stories

    ΝΔ προς Τσίπρα και Παππά: Ισχύουν όσα καταγγέλλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

    • NewsRoom
    ζαχαράκη

    Σοφία Ζαχαράκη, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ


    Απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά για όσα κατήγγειλε για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζητά η Νέα Δημοκρατία.

    Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ εστιάζει στις καταγγελίες του κ. Μαρινάκη για το αίτημα που του υπέβαλε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής να δώσει υπό μορφή δανείου στον Χρήστο Καλογρίτσα τα χρήματα για την πρώτη δόση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016 καθώς και για το αίτημα του Μαξίμου να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας της κυβέρνησης.

    «Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης ή όχι;» ερωτά η Νέα Δημοκρατία.

    Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης που επιβεβαίωσε και σήμερα τις στενές σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, προέβη σήμερα σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία.

    » Είπε ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του μετέφερε αίτημα του κ. Τσίπρα να δανείσει 20,5 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα, προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια. Ανέφερε, επίσης, ότι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ, τού ζητήθηκε να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας του Μαξίμου.

    » Ρωτάμε ευθέως τους κ. Τσίπρα και Παππά: Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, ναι ή όχι;».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαγγέλης Μαρινάκης: «H κυβέρνηση σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Βαγγέλη Μαρινάκη: Ο Παππάς μου ζήτησε να πληρώσω και χρήματα του Καλογρίτσα για τις άδειες



    ΣΧΟΛΙΑ