Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Τα κεντρικά γραφεία της Nvidia και της Sequoia Capital στην Καλιφόρνια επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιώντας συναντήσεις με στελέχη, επενδυτές και ερευνητές του τεχνολογικού κλάδου.

Στη Nvidia, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον John Josephakis, Global VP for Business Development, και άλλα ανώτατα στελέχη της εταιρείας. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι επενδύσεις σε ψηφιακές και υπολογιστικές υποδομές στην Ελλάδα, καθώς και η στήριξη που παρέχει η Nvidia σε νεοφυείς επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και εταιρείες τεχνολογίας για την ανάπτυξη και υιοθέτηση εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης.

1

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε επίσης στο ερευνητικό κέντρο της Nvidia, όπου σχεδιάζονται προηγμένοι ημιαγωγοί και υπολογιστικά συστήματα. Οι επεξεργαστές και οι πλατφόρμες της εταιρείας αποτελούν βασική υποδομή για την εκπαίδευση και τη λειτουργία προηγμένων μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης.

Στη Sequoia Capital, οικοδεσπότες της συνάντησης ήταν οι εταίροι Konstantine Buhler και Doug Leone. Συμμετείχαν επενδυτές, ερευνητές από μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και εργαστήρια, καθώς και ιδρυτές και στελέχη επιχειρήσεων που αναπτύσσουν εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης στην ιατρική, την εκπαίδευση, την αυτοματοποίηση και τη ρομποτική.

Διαβάστε επίσης 

ΗΠΑ: Ο Βανς στη μάχη της Βόρειας Καρολίνας – Ανησυχία στους Ρεπουμπλικανούς για τη Γερουσία

Γιώργος Γεραπετρίτης: Σταθερή στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων

Μ. Αποστολάκη στη Βουλή: «Την καθυστέρηση εφαρμογής της απόφασης του Αρείου Πάγου για τον υπολογισμό των τόκων, την πληρώνει ξανά ο δανειολήπτης – Ποιος ελέγχει τους servicers;»