• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Οι θέσεις στην κυβέρνηση είναι περασμένες, οι φιλοδοξίες ατελείωτες

    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης αλλά και ανήσυχος για τις εξελίξεις στη Ρωσία εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην εθιμοτυπική συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες σε roofgarden της οδού Ερμού.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν και δεν έκανε πολιτικές αναφορές λόγω των περιορισμών ενόψει των εκλογών, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι και οι πολίτες θέλουν να υπάρξει κυβέρνηση αύριο και να κάνουν κανονικά διακοπές στη συνέχεια.

    Ενώ, αναφορικά με το πόσα κόμματα θα μπουν τελικά στη Βουλή, δήλωσε ότι αυτό μπορεί να μην είναι σαφές ούτε στο πρώτο exit poll.

    «Οι θέσεις στην κυβέρνηση είναι περασμένες αλλά οι φιλοδοξίες είναι ατελείωτες» ήταν η απάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην επιμονή ερώτηση δημοσιογράφων για το νέο κυβερνητικό σχήμα στην περίπτωση που οι πολίτες τού εμπιστευτούν δεύτερη εντολή.

    Κυριάκος Μητσοτάκης
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Αναφερθείς στα χρονοδιαγράμματα ο κύριος Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι την Πέμπτη η χώρα πρέπει να εκπροσωπηθεί στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, πράγμα που σημαίνει ότι την προηγούμενη πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το πρώτο υπουργικό συμβούλιο

    Ο κύριος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις δικές σου διακοπές είπε ότι και φέτος θα πάει στην Τήνο και την Κρήτη.

    Διαβάστε επίσης:

    Σπίρτζης: Τον Κολοκοτρώνη τον φυλάκισε η ΝΔ

    Βλαντίμιρ Πούτιν για «πραξικόπημα» Πριγκόζιν: Προδοσία και πισώπλατο χτύπημα – Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν

    Βάγκνερ: Ο περιφερειάρχης της Ροστόφ καλεί τον πληθυσμό να «μείνει σπίτι»

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ