ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με το δικό του αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι και χθες ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποφάσισε να συνεχίσει να κινείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρνούμενος να παραλάβει τις δύο θωρακισμένες πρωθυπουργικές λιμουζίνες.
Την ίδια ώρα, ο νέος πρωθυπουργός φέρεται να έδωσε εντολή να απομακρυνθούν και οι κλούβες που βρίσκονταν μόνιμα στην Ηρώδου Αττικού επί πρωθυπουργίας Τσίπρα.
Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει η νέα κυβέρνηση να έχει ως βασική «έδρα» το κτήριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρύθμισης (κάτι που είχε ξεκινήσει από την εποχή του Γ. Παπανδρεου) και όχι το Μέγαρο Μαξίμου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.