ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με το δικό του αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι και χθες ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποφάσισε να συνεχίσει να κινείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρνούμενος να παραλάβει τις δύο θωρακισμένες πρωθυπουργικές λιμουζίνες.
Την ίδια ώρα, ο νέος πρωθυπουργός φέρεται να έδωσε εντολή να απομακρυνθούν και οι κλούβες που βρίσκονταν μόνιμα στην Ηρώδου Αττικού επί πρωθυπουργίας Τσίπρα.
Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει η νέα κυβέρνηση να έχει ως βασική «έδρα» το κτήριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρύθμισης (κάτι που είχε ξεκινήσει από την εποχή του Γ. Παπανδρεου) και όχι το Μέγαρο Μαξίμου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O εξωτικός γάμος στο Μπαλί του Γιάννη Λύρα, τα κορίτσια του Βασίλη Ζούλια, το Maggoosh της Μαργαρίτας και το Φεστιβάλ Σαπφώ με τον αξεπέραστο Σταύρο Ξαρχάκο
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ) για αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό: Τι να προσέχουμε – Νέες ενημερωτικές δράσεις
- Ρευματοκλοπές: Eντατικοί έλεγχοι το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα- Τι πρέπει να αλλάξει
- Αννα Γουίντουρ: Η σιδηρά κυρία της μόδας αποχωρεί – Το τέλος μιας εποχής στη Vogue
