ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με το δικό του αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι και χθες ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποφάσισε να συνεχίσει να κινείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρνούμενος να παραλάβει τις δύο θωρακισμένες πρωθυπουργικές λιμουζίνες.
Την ίδια ώρα, ο νέος πρωθυπουργός φέρεται να έδωσε εντολή να απομακρυνθούν και οι κλούβες που βρίσκονταν μόνιμα στην Ηρώδου Αττικού επί πρωθυπουργίας Τσίπρα.
Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει η νέα κυβέρνηση να έχει ως βασική «έδρα» το κτήριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρύθμισης (κάτι που είχε ξεκινήσει από την εποχή του Γ. Παπανδρεου) και όχι το Μέγαρο Μαξίμου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Πού αποφάσισε να επενδύσει και προκάλεσε… έκπληξη – mononewsTV
- Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ
- Πετρ Κέλνερ Τζούνιορ (PPF): Ανάμεσα στους πλουσιότερους νεαρούς κληρονόμους ο γιος του Τσέχου μεγιστάνα που σκοτώθηκε το 2021
- Δούκας για υπνωτήριο Γιατρών του Κόσμου: Κ. Μπακογιάννης, ο πρωταθλητής του ψεύδους και της παραπληροφόρησης
