ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αρχηγοί ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.)αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και ανώτατοι αξιωματικοί των ΕΔ και του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.
Κατά τη σύσκεψη, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. για την επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Titan: Στις 8/5 η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων
- ΤτΕ: Μειώσεις εισφορών για να «κρατηθεί» η ανταγωνιστικότητα – Τι αλλάζει σε μισθούς και αγορά εργασίας
- Alpha Bank: Τι σημαίνει η απόκτηση του 69,61% της Alpha Trust για την τράπεζα
- Συνεργασία της HD Hyundai και του Νηογνώμονα DNV για την αυτόματη πλοήγηση των πλοίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.