ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι παράνομες δραστηριότητες της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας πάνω από το Αιγαίο.
Σήμερα Τρίτη, πάνω από το αρχιπέλαγος πέταξαν ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος CN-235 και δύο μη επανδρωμένα UAV τα οποία προέβησαν σε έξι παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Όλες οι παραβιάσεις και μια παραβίαση του FIR Αθηνών έγιναν από το κατασκοπευτικό αεροσκάφος και οι υπόλοιπες τρεις παραβάσεις από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Τα τουρκικά αεροσκάφη κινήθηκαν σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο και όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Διαβάστε επίσης
«Πρέπει να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά», λέει στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα
Χέγκσεθ: «Ο Τραμπ θέλει συμφωνία με το Ιράν – Καθοριστικές οι επόμενες μέρες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣτΕ: Τη Τετάρτη θα συζητηθεί η τροποποίηση της χωρικής οργάνωσης της μαρίνας του Αγίου Κοσμά
- Ευρωαγορές: Καταστροφικός ο Μάρτιος, η χειρότερη επίδοση των τελευταίων έξι ετών
- Μητσοτάκης: Επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Παπασταύρου: Να ληφθούν προσωρινά μέτρα για τη στήριξη των πολιτών – Να εξαιρεθούν από τον δημοσιονομικό δείκτη καθαρών δαπανών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.