ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες ώρες απομένουν για την απονομή των Όσκαρ του 2019, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, το βράδυ του Σαββάτου να παρακολουθήσουν, την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Η Ευνοούμενη» («The Favourite»).
«Με λίγη καθυστέρηση βλέπουμε την ταινία της χρονιάς. Ο Γιώργος Λάνθιμος πρωταγωνιστής στα Όσκαρ! Αύριο μας βλέπω να ξενυχτάμε!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
https://www.instagram.com/p/BuPNmenD321/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άστραψαν τα φλας για την Μαρέβα Μητσοτάκη στην Λάρισα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεψε την παράσταση με φόρεμα της Μαρέβα η Λαμπέντ στα BAFTA
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Ντροπή!»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη
- Γιατί είναι happy οι μέτοχοι της Star Bulk, το κρίσιμο 48ωρο των μετοχών, ο σασμός του Πιερρ, πού πάει ο Μεγάλου, η υπόσχεση Βρεττού, οι νέες business της Μιλένας Παππά, η επιστροφή του consigliere Νικηφοράκη στον ΚΜ, οι αμαζόνες του Άδωνι και τα Chanel της Δάφνης
- Τα δεκαχίλιαρα της Νίκης Κεραμέως
- Σπυρίδων Παπαγεωργίου (Γ.Γ Προστασίας Κρίσιμων Οντοτήτων ): Σε 10 μήνες τα σχέδια ανθεκτικότητας – Η νέα εθνική πλατφόρμα και τα antidrones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.