ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι καταδίκασε απερίφραστα τα έκτροπα που καταγράφηκαν στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ειδικποτερα η κα. Γκραμπόφσκι εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τη ρίψη χημικών σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους που είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα.
«Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατί; Ντροπή!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατι; Ντροπή! #Συλλαλητηριο
— Mareva Grabowski (@MarevaGrabowski) 20 Ιανουαρίου 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτες καταγγελίες: Ληγμένα από το 2017 τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν στο Σύνταγμα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι απαντά το υπ. Προστασίας του Πολίτη για την αλόγιστη χρήση χημικών: Η ΕΛ.ΑΣ. λειτουργήσε με ψυχραιμία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καμμένος κατά Τσίπρα για τα επεισόδια στο Συλλαλητήριο: «Οι ακραίοι σε έκαναν πρωθυπουργό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε δώδεκα ναυτιλιακές εταιρείες οι επιδοτούμενες γραμμές στα Δωδεκάνησα
- Ναυπηγείται το μεγαλύτερο ηλεκτρικό καταμαράν που θα αναπτύσσει ταχύτητα 40 κόμβων
- Βλαντίμιρ Πούτιν για τη Σύνοδο με τον Τραμπ στην Αλάσκα: Άνοιξε ο δρόμος για ειρήνη με την Ουκρανία
- MSC: Αύξησε τα ποσοστά της στη διακίνηση φορτίων στη γραμμή Β. Ευρώπη – ΗΠΑ – Μεξικό – Καναδά
