• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λάνθιμος: Δυνατή συγκίνηση και δάκρυα για την Ολίβια Κόλμαν στα Όσκαρ (video)

    • NewsRoom
    λανθιμος

    Γιώργος Λάνθιμος


    Το βραβείο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «The Favourite» απέσπασε στην 91η τελετή απονομή η Ολίβια Κόλμαν με τον Γιώργο Λάνθιμο να συγκινείται για αυτή τη σπουδαία διάκριση.

    Όταν ανακοινώθηκε το όνομά της, ο Γιώργος Λάνθιμος σηκώθηκε και αγκάλιασε χαρούμενος την ηθοποιό δίνοντάς της συγχαρητήρια. Η ταλαντούχα Βρετανίδα ηθοποιός ανέβηκε πάνω στη σκηνή για να αποδεχτεί το σπουδαίο αυτό βραβείο και στο λόγο της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον σκηνοθέτη της.

    Από κάτω στο κοινό, ο Έλληνας σκηνοθέτης που βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του, Αριάν Λαμπέντ, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του, δάκρυσε στα λόγια της.

    «Είναι ξεκαρδιστικό! Αν ξεχάσω κανένα, θα σας σκάσω ένα φιλί μετά. Γιώργο, είσαι ο καλύτερος σκηνοθέτης με την καλύτερη ταινία. Έμμα (Στόουν) και Ρέιτσελ (Βάις), με κάνατε ευτυχισμένη κάθε μέρα», είπε η Ολίβια Κόλμαν, ενώ συμπλήρωσε για την αντίπαλό της και επίσης υποψήφια για το βραβείο, Γκλεν Κλόουζ «είσαι το είδωλό μου, δεν ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα».

    Σημειώνεται ότι το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου ήταν το μοναδικό χρυσό αγαλματίδιο που απέσπασε η ταινία «The Favourite», από τις συνολικά δέκα υποψηφιότητές της.

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=hy8z_Tq_VHo

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όσκαρ 2019: Με ένα βραβείο το «The Favourite» του Λάνθιμου – Καλύτερη ταινία το «Green Book»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Λάνθιμος: Από την Χρεμωνίδου στο κόκκινο χαλί του Κodak Theater LA



    ΣΧΟΛΙΑ