• Business Of Fashion

    Έκλεψε την παράσταση με φόρεμα της Μαρέβα η Λαμπέντ στα BAFTA

    • Νίκη Καξερή

    Η Αριάν Λαμπέντ και ο Γιώργος Λάνθιμος στο κόκκινο χαλί των BAFTA 2019


    Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα του brand Zeus+Δione της Μαρέβα Μητσοτάκη συνόδευσε η Αριάν Λαμπέντ τον σύζυγό της, Γιώργο Λάνθιμο στην λαμπερή απονομή των βρετανικών βραβείων BAFTA το βράδυ της Κυριακής στο Λονδίνο.

    Η πάντα κομψή Γαλλίδα περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον Έλληνα σκηνοθέτη και πόζαρε στα φλας των φωτογράφων. Το μακρύ, μεταξωτό, printed φόρεμα σε σκούρες αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου με bronze λεπτομέρειες, του φημισμένου brand Zeus+Δione έκλεψε την παράσταση.

    Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του φορέματος αποτέλεσε ο χώρος με τους θησαυρούς του Τουταγχαμών.

    Η Αριάν επέλεξε να πιάσει χαμηλά τα μαλλιά της, ενώ συμπλήρωσε το look της με ένα μικροσκοπικό clutch σε γήινη απόχρωση.

    Ο Γιώργος Λάνθιμος, του οποίου η ταινία «The Favourite» απέσπασε συνολικά επτά βραβεία και αναμένεται να «σαρώσει» τα φετινά Όσκαρ, φόρεσε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν με παπιγιόν.

    Zeus+Δione

    Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τη φίλη της Μιμίκα Κολοτούρα είναι οι creative directors του brand. Δίνουν δηλαδή την κατεύθυνση και την έμπνευση, με βάση το προσωπικό τους γούστο, όμως παρακολουθούν κάθε στάδιο της δημιουργίας των ρούχων τους.

    Οι δημιουργίες τους έχουν φορεθεί από μοντέλα όπως η Τwiggy Lawson, η Doina Ciobanu, η διάσημη ηθοποιός Anna Friel και άλλες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου προτιμούν να φορούν ρούχα της επωνυμίας Zeus+Δione.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: BAFTA 2019: «Σάρωσε» το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου – Δείτε τους νικητές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί μ’αρέσουν τα Zeus+Δione

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «εμπρηστικό» πουλόβερ μπαλακλάβα που έβαλε «φωτιά» στον οίκο Gucci (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ