• Πολιτική

    Οριστικό: Ματαιώνονται οι πλειστηριασμοί σε Αθήνα-Πειραιά


    Στη ματαίωση των αυριανών πλειστηριασμών σε Αθήνα και Πειραιά προχωρούν οι συμβολαιογράφοι.

    Αιτία;

    Η επίσκεψη Ερντογάν και η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου που θα απασχολήσει χιλιάδες αστυνομικούς με αποτέλεσμα να μην είναι επαρκής η αστυνόμευση στα Ειρηνοδικεία όπου πραγματοποιούνται οι πλειστηριασμοί.

    Την απόφαση έλαβε πριν από λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

    Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

    «Δεν θα πραγματοποιηθούν όλοι οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 πλειστηριασμοί στην περιφέρεια των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς,
    Τα μέτρα αυτά ενδέχεται να καταστήσουν εξαιρετικά δύσκολη την έγκαιρη πρόσβαση στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς, τόσο των συμβολαιογράφων όσο και των λοιπών νομίμων συμμετεχόντων στη διαδικασία των πλειστηριασμών και ως εκ τούτου να δημιουργήσουν σοβαρά και ανυπέρβλητα προβλήματα κατά τη διενέργεια των πλειστηριασμών. Επιπλέον, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι είναι ρητή πλέον η δέσμευση της πολιτείας για την ομαλή διενέργεια των πλειστηριασμών και την ασφάλεια των συμβολαιογράφων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μετά τα γερμανικά και ιταλικά αεροδρόμια «μπλόκο» και στο Βέλγιο για τους Έλληνες επιβάτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η εισπρακτική εταιρεία Qualco με μέτοχο τον Τσακαλώτο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ντου» του Ρουβίκωνα στην εισπρακτική εταιρεία Qualco του εξάδελφου του Τσακαλώτου



    ΣΧΟΛΙΑ