ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποιοι και γιατί δεν χωνεύουν τον Σκέρτσο, οι 11 κυρίες που… αναστάτωσαν τη Βουλή, γιατί πήγε ξανά ΗΠΑ ο Δένδιας και η ευκαιρία που έχασε ο Σουλτάνος Ταγίπ
Επίθεση τόσο απέναντι στην Κυβέρνηση όσο και στα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από τη Βουλή, τονίζοντας πως το κόμμα του δεν πρόκειτια να δώσει καμία περίοδο χάριτος.
«Οι 21 βουλευτές μας έχουν πάρει ήδη τη θέση τους εκεί που έχουν υποσχεθεί. Δίπλα στο λαό και στις διεκδικήσεις του», ανέφερε.
Ο κ.Κουτσούμπας ανέφερε πως η κυβέρνηση θα τρέξει «πιο αποφασιστικά την επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, όπως απαιτούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι που απλώνονται σε όλους τους κρίσιμους τομείς της ζωής του λαού».
Σύμφωνα με τον γγ του ΚΚΕ, μια νέα οικονομική κρίση στην ΕΕ βρίσκεται προ των πυλών, η οποία θα επιδράσει αρνητικά στο ισοζύγιο των τρεχουσών συναλλαγών, στις εξαγωγές και στον τουρισμό. «Ποιος θα πληρώσει τα αυξημένα πλεονάσματα στα οποία έχουν συμφωνήσει ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ;», αναρωτήθηκε.
Αναφέρθηκε στην επερχόμενη επίθεση στους αυτοαπασχολούμενους και στους μικρούς επιχειρηματίες, «που σήμερα έχετε το θράσος να τους βαφτίζετε φοροφυγάδες», ενώ προειδοποίησε για κατάργηση επιδοτήσεων και δαπανών κοινωνικής πολιτικής πλην εκείνων που αφορούν την ακραία φτώχεια.
«Ήδη έρχονται αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος», ανέφερε μεταξύ αλλών, ενώ χαρακτήρισε «έκθεση ιδεών» την πρωθυπουργική δέσμευση για «καλύτερη ζωή και καλύτερους μισθούς».
Ο κ.Κουτσούμπας προέβλεψε πως θα επιχειρηθεί «συνδιαχείριση του Αιγαίου με τις ευλογικές του μεγάλου κεφαλαίου που θέλει να πλιατσικολογήσει».
Ανέφερε δε πως η Τουρκία βρίσκεται σε ανατολίτικο παζάρι με τις ΗΠΑ και ζητά ανταλλάγματα για να μείνει μακριά από τη Ρωσία και την Κίνα, μεταξύ των οποίων και την αναγνώριση του ψευδοκράτους.
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε από τη Βουλή
Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης παρουσίασε μία εξωραϊσμένη εικόνα της οικονομίας
Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Προανήγγειλε μέσω Truth Social επικείμενη συμφωνία με το Ιράν – Θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
- Shein εναντίον Temu: Ο νομικός πόλεμος από τις ΗΠΑ ως το Λονδίνο και οι σταρ δικηγόροι πίσω από τις αγωγές δισεκατομμυρίων
- Πώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχτισε περιουσία 1,185 δισ. λιρών
- Βαρέα και Ανθυγιεινά: «Παράθυρο» εξόδου στα 62 για 120.000 νοσηλευτές και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.