• Πολιτική

    ΚΙΝΑΛ: Debate χωρίς Παπανδρέου στις 29 Νοεμβρίου

    • NewsRoom
    ΚΙΝΑΛ: Debate χωρίς Παπανδρέου στις 29 Νοεμβρίου

    ΚΙΝΑΛ


    Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ θα διεξαχθεί, τελικά, το debate των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

    Όπως έγινε γνωστό, στην τηλεμαχία θα συμμετάσχουν οι πέντε, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης, εκ των έξι υποψηφίων, μετά την άρνηση του Γιώργου Παπανδρέου να λάβει μέρος με όποιο τρόπο.

    Όπως συμφωνήθηκε σε τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων των υποψηφίων με τη διοίκηση της ΕΡΤ, το debate θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση. Ανοιχτό παραμένει το πόσοι δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν και ποιοι ακριβώς θα είναι αυτοί.

    Η πρόταση της ΕΡΤ

    Η ΕΡΤ πρότεινε να συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Κουβαράς από το Action 24, Τάσος Παππάς από την Εφημερίδα των Συντακτών και Παύλος Τσίμας από τον Ρ/Σ ΣΚΑΪ.

    Συντονίστρια θα είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

    Με την πρόταση συμφώνησαν οι τέσσερις υποψήφιοι, ενώ ενστάσεις διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη, Βαγγέλης Τσόγκας, ο οποίος τάχθηκε υπέρ μεγαλύτερης εκπροσώπησης από δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη επικοινωνιακή διάχυση.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης με επικεφαλής επιχειρήσεων ενέργειας, υποδομών, τεχνολογίας, real estate στο Λονδίνο – Έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα

    Τσίπρας: Οι αγώνες της νεολαίας απέναντι σε μια ακραία συντηρητική πολιτική είναι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο



    ΣΧΟΛΙΑ