ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιστορικό χαρακτήρα «γιατί έρχεται να επικυρώσει τον εμβληματικό κλάδο της ναυπηγικής βιομηχανίας» τόνισε ότι έχει το πρώτο συνέδριο της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων (ΕΕΝ) ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Ιωάννης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, σε ομιλία του σήμερα εκεί.
«Ισχυρή ναυπηγική βιομηχανία σημαίνει και ισχυρά αμυντική Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Κεφαλογιάννης.
Αναφερόμενος στις επιχειρήσεις του ναυπηγικού κλάδου, σημείωσε πως πρόκειται για επιχειρήσεις που με τη λειτουργία τους αιμοδοτούν ολόκληρες κοινωνίες και αποτελούν ατμομηχανή για την οικονομία μας.
«Οι γεωπολιτικές εξελίξεις δημιουργούν μόνο νέες προκλήσεις, αλλά και την ευκαιρία να αναβαθμιστεί η Ελλάδα σε ένα ναυπηγικό hub» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας προσβλέπει σε υγιή συνεργασία με τις ναυπηγικές επιχειρήσεις.
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με παιδιά από το μειονοτικό δημοτικό σχολείο του Κενταύρου Ξάνθης
Αυγέρη: Πλέον η αλαζονεία της κυβέρνησης είναι και επικίνδυνη και απροκάλυπτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ψηφιακή ασπίδα για τους ανήλικους: Η Ελλάδα, για πρώτη φορά, υλοποιεί την επαλήθευση ηλικίας μέσω του Gov.gr Wallet και του Kids Wallet
- Πετρέλαιο και φυσικό αέριο: Τα σενάρια της ΕΚΤ, διεθνών τραπεζών και οίκων αξιολόγησης για την πορεία των τιμών
- Ντόναλντ Τραμπ: Προσωρινή άρση κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για να ρίξει τις τιμές
- Γιατί διαφωνούν J.P. Morgan και Deutsche Bank για τη μετοχή του ΟΤΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.