• Πολιτική

    Ηράκλειο: Ενέδρα θανάτου με πυροβολισμούς εναντίον 50χρονου ψυχίατρου

    • NewsRoom
    Αστυνομία


    Μια ενέδρα θανάτου έστησαν το βράδυ της Πέμπτης ένοπλοι εναντίον ενός 50χρονου ψυχιάτρου σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης. Ο ψυχίατρος, βγαίνοντας από το ιατρείο του επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και κατευθυνόμενος προς το όχημά του δέχτηκε πυροβολισμούς από δύο δράστες.

    Καθώς μπήκε στο αυτοκίνητό του,  ένας εκ των δύο δραστών πήγε στη δεξιά πλευρά του οχήματος και με έναν λοστό έσπασε το τζάμι, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν στο πρόσωπο τον 50χρονο. Χωρίς αν χάσει την ψυχραιμία του, ενώ οι δράστες πυροβολούσαν προς το αυτοκίνητο, έβαλε μπροστά και απομακρύνθηκε. Λίγο αργότερα σταμάτησε αιμόφυρτος σε ένα φαρμακείο όπου ζήτησε βοήθεια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ο γιατρός φέρεται να είπε: «Παιδιά βοήθεια, μου έχουν επιτεθεί! Είμαι ο ψυχίατρος Δ.Σ., ειδοποιήστε την αστυνομία. Ξέρω ποιοι με έχουν χτυπήσει, έχω ενημερώσει από καιρό τον εισαγγελέα».

    Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο, με τον τραυματισμό του, ευτυχώς, να περιορίζεται στο πρόσωπο από τα θραύσματα.

     



    ΣΧΟΛΙΑ