• Ελλάδα

    Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Πρωτοδικείο Αθηνών στην οδό Δέγλερη καταγγέλλουν οι δικηγόροι

    πρωτοδικείο αθηνών


    Μέχρι και τρεις ώρες αναγκάζονται οι δικηγόροι να περιμένουν στην ουρά της γραμματείας του Πρωτοδικείου στην οδό Δέγλερη για να κάνουν τη δουλειά τους, υποστηρίζουν οι δικηγόροι και καταγγέλλουν «συνθήκες απάδουσες του κύρους της Δικαιοσύνης», σε επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας στον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου της Αθήνας.

    Παρά το γεγονός ότι ο ΔΣΑ έχει ενημερώσει και έχουν διαμαρτυρηθεί, όπως αναφέρεται στην επιστολή, στον κ. Ελ.Γεωργίλη, ουδέν μέχρι τώρα έχει βελτιωθεί «στην απαράδεκτη κατάσταση που καθημερινά βιώνουν οι δικηγόροι».

    Σήμερα, ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός απέστειλε επιστολή στον κ.Γεωργίλη επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά «την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στην γραμματεία του Πρωτοδικείου στα Πολιτικά Ένδικα Μέσα στον οδό Δέγλερη».

    Όπως αναφέρει «η εξυπηρέτηση των δικηγόρων αποτελεί κενό γράμμα αλλά η αξιοπρέπεια και οι αντοχές μας, ως συλλειτουργών της Δικαιοσύνης δοκιμάζονται καθημερινά».

    Ο πρόεδρος του ΔΣΑ ζητά «να στελεχωθεί άμεσα με περισσότερους υπαλλήλους το Τμήμα του Πρωτοδικείου, ώστε να παύσει να υφίσταται το σημερινό αποδοκιμαστέο καθεστώς».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ξεπαγώνει» η εκκαθάριση του ΟΑΣΘ – Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις αναστολών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Την αθώωση Παπαγεωργόπουλου προτείνει ο Εισαγγελέας στο Εφετείο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλιος Διονυσίου: Ζήτησε συγγνώμη, αλλά επιμένει ότι δεν τραυμάτισε τον αστυνομικό



    ΣΧΟΛΙΑ