• Πολιτική

    Στέλιος Διονυσίου: Ζήτησε συγγνώμη, αλλά επιμένει ότι δεν τραυμάτισε τον αστυνομικό

    Διονυσίου

    Στέλιος Διονυσίου


    Δημόσια συγνώμη για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ζήτησε ο Στέλιος Διονυσίου από τον τροχονόμο, επιμένει ωστόσο ότι δεν τον τραυμάτισε. Η δίκη του τραγουδιστή στο Αυτόφωρο Μονομελές αναβλήθηκε για τις 9 Φεβρουαρίου καθώς απουσίαζαν τόσο ο καταγγέλλων αστυνομικός, όσο και οι αυτόπτες μάρτυρες συνάδελφοι του. Στον γνωστό τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας

    Ο τραγουδιστής συνελήφθη  χθες καθώς διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς που είχαν κλείσει το δρόμο στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου,και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.

    Ο τραγουδιστής, σε δηλώσεις του μετά την αναβολή της δίκης, ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του, αποδίδοντας την σε πρόβλημα υγείας που όπως λέει είχε και για αυτό βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο.

    Ωστόσο αρνειται οτι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.
    Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τροχονόμου Πέτρος Μαντούβαλος δήλωσε πως εάν ο κ. Διονυσίου «ζητήσει αντρίκια και λεβέντικα συγνώμη και ενώπιον του δικαστηρίου, όλα θα λήξουν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δίωξη σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικούς της Τροχαίας-Τι λέει ο ίδιος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο αυτόφωρο ο Στέλιος Διονυσίου: «Μας έβρισε χυδαία» λέει ο αστυνομικός της ΑΔ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου – Τραυμάτισε τροχονόμο



    ΣΧΟΛΙΑ