ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τραγουδιστής συνελήφθη χθες καθώς διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς που είχαν κλείσει το δρόμο στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου,και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.
Ο τραγουδιστής, σε δηλώσεις του μετά την αναβολή της δίκης, ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του, αποδίδοντας την σε πρόβλημα υγείας που όπως λέει είχε και για αυτό βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τροχονόμου Πέτρος Μαντούβαλος δήλωσε πως εάν ο κ. Διονυσίου «ζητήσει αντρίκια και λεβέντικα συγνώμη και ενώπιον του δικαστηρίου, όλα θα λήξουν».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δίωξη σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικούς της Τροχαίας-Τι λέει ο ίδιος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο αυτόφωρο ο Στέλιος Διονυσίου: «Μας έβρισε χυδαία» λέει ο αστυνομικός της ΑΔ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου – Τραυμάτισε τροχονόμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται
- Θεοδωρικάκος: Όταν η πολιτική ενώνει και επιλέγει την αλήθεια και την ευθύνη, τότε μπορεί να αλλάξει η πορεία της χώρας
- Βρετανία: Ανακοίνωσε ότι αναπτύσει βαλλιστικό πύραυλο για την Ουκρανία
- Κούβα: Η απάντηση στις απειλές Τραμπ – «Κανείς δεν μας υπαγορεύει τις θα κάνουμε»