ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι SEXY μετοχές, τα μυστικά των ΓΕΚ και ΜΟΗ, ποια ειναι τα σημεία και τέρατα που ψάχνει η ΕΚ στην Metlen, τα Μάρμαρα Παυλίδη και η εξαπάτηση, γιατί πανηγυρίζουν στο ΜΜ, τι τρέχει με τον ανασχηματισμό, τα «μυστήρια» της υπουργού Όλγας, και η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου στο My Story
Μια μεγάλη ανάσα ευελπιστεί ότι θα πάρει το ερχόμενο Σάββατο ο πρωθυπουργός, αφού η υπερψήφιση του προϋπολογισμού από τους 153 βουλευτές που στηρίζουν την συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα έχει την έννοια της ψήφου εμπιστοσύνης. Έτσι, πολύ δύσκολα στη συνέχεια οι βουλευτές θα μπορούν να διαφοροποιηθούν στο ασφαλιστικό αλλά και σε επιμέρους θέματα, αφού όλα τα νέα μέτρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταγράφονται στο σχέδιο του προϋπολογισμού.
Εν τω μεταξύ, χθες ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε με έμμεσο τρόπο ποιους θεωρεί εν δυνάμει μελλοντικούς του συνεργάτες και ποιους αμετανόητους «εχθρούς». Είναι χαρακτηριστικό ότι επιτέθηκε στην Φώφη Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι πάει κόντρα στο κλίμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των σοσιαλιστικών κομμάτων της Ευρώπης, και στην ΝΔ, όπου αναφέρθηκε με ιδιαίτερα ειρωνικούς χαρακτηρισμούς στα εσωκομματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Με μάλλον ξεκάθαρο και σαφή τρόπο άφησε απ έξω από την κριτική του το ΠΟΤΑΜΙ και την Ένωση Κεντρώων, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι προσβλέπει σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί τους. Και σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Λεβέντη τα πράγματα είναι μάλλον αναμενόμενα, αντίθετα με το ξαφνικό φλερτ που αναπτύχθηκε με τον Σταύρο Θεοδωράκη κατά την διάρκεια της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.
Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μέσα από την διαδικασία των ψηφοφοριών δεν αποκλείεται το φλερτ να γίνει… γάμος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Καρυστιανού στο δάσος, η επίπεδη Γη και τα UFO, η Θεοδώρα και το άλογο και το σκονάκι της Κοκκινοσκουφίτσας
- Σε διαβούλευση ο κατώτατος μισθός για το 2026 – Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
- Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Ελλάδας-Ινδίας από την Indigo
- Bvlgari Icons: Οι μικρές τσάντες και οι μεγάλες ιδέες της Μαίρης Κατράντζου