• Ελλάδα

    Καυγάς Βούλτεψη – Μεγαλοοικονόμου στη Βουλή: Οι ξενιστές, τα παράσιτα και η Επίδαυρος!

    • NewsRoom
    Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

    Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου


    Η αυστηρή κριτική της Σοφίας Βούλτεψη στη Βουλή για την φωτογραφική τροπολογία με την οποία η κυβέρνηση θα μπορέσει να προσθέσει χωρίς «δυσάρεστες συνέπειες» στο ευρωψηφοδέλτιό της βουλευτές όπως η Έλενα Κουντουρά και ο Σπύρος Δανέλλης, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της… Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου. 

    Η νεόκοπη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε θιγμένη από τις εκφράσεις «ξενιστές» και παράσιτα» με τις οποίες χαρακτήρισε η κ. Βούλτεψη τους ανεξάρτητους βουλευτές που συνθέτουν την κυβερνητική πλειοψηφία – κουρελού.

    «Εμείς τη λέμε τροπολογία Κουντουρά, γιατί μόνο η συγκεκριμένη κυρία μετέβαλλε γνώμη στο Σκοπιανό. Ως πού θα φτάσει αυτή η ανταλλαγή; Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κυρία Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην Ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα όλα για τους ξενιστές. Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους, που ήρθαν και σας στήριξαν για τη συμφωνία των Πρεσπών. Άλλο που ενίοτε δημιουργούν προβλήματα και ονομάζονται παράσιτα» ανέφερε αρχικά η κ. Βούλτεψη.

    Ερχόμενη στο βήμα της Ολομέλειας η κ. Μεγαολοικονόμου σχολίασε:

    «Άκουσα την κυρία Βούλτεψη. Συγχαρητήρια! Έδωσε μια τέλεια παράσταση, τη Βουλτεψιάδα, αλλά ήταν για την Επίδαυρο κι όχι για το Κοινοβούλιο. Σας συμβουλεύω να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο».

    Όταν ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης της ζήτησε να σταματήσει τις αναφορές επί προσωπικού, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε λέγοντας: «Όχι κύριε πρόεδρε έχει ταλέντο ηθοποιού, κόντεψα να κλάψω. Το εθνικό θέατρο την περιμένει».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγαλοοικονόμου reload: Έχω αγάπη στον πρωθυπουργό, σαν τον γιο μου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυναικείος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: Έξαλλη η Μεγαλοοικονόμου με την παρατήρηση της Καββαδία



    ΣΧΟΛΙΑ