• Πολιτική

    Θ. Μεγαλοοικονόμου: Πώς δικαιολόγησε τη φυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Μεγαλοοικονόμου

    Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά την μεγάλη ήττα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωεκλογές, προσπάθησε να εξηγήσει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

    Όπως αναφέρει η ανεξάρτητη, για μια ακόμα φορά, βουλευτής, αφορμή για την απόφασή της στάθηκε μια ατάκα ενός συναδέλφου της από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει…  «Φεύγω γιατί κάποιος είπε “τώρα δεν σε έχουμε ανάγκη, είμαστε 152”», δήλωσε η κ. Μεγαοοικονόμου, μιλώντας στον Focus FM.

    «Εγώ δεν έφυγα και δεν ζήτησα τίποτα ούτε όταν ήμασταν 151», συμπλήρωσε.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε, έχει στείλει προσωπική επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, στην οποία εξηγεί τους λόγους της παραίτησής της, προκαλώντας τον πρωθυπουργό να τη δημοσιεύσει. Όπως ανέφερε, μάλιστα, αν δεν θελήσει ο Αλέξης Τσίπρας να δημοσιοποιήσει την επιστολή, θα το κάνει εκείνη με τον αριθμό πρωτοκόλλου.

    Λίγο αργότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πάρει στα χέρια του την επιστολή της, καθώς λείπει στο εξωτερικό. Δήλωσε επίσης πως δεν ζήτησε κάτι από τον πρωθυπουργό, ενώ δήλωσε πως την απόφαση της την είχε πάρει πριν τις εκλογές.

    Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία παλαιότερα είχε αποχωρήσει και από την Ένωση Κεντρώων με την οποία εκλέχθηκε, υποστήριξε πάντως πως η επιλογή της να γίνει για δεύτερη φορά ανεξάρτητη δεν είχε να κάνει με την ήττα του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωεκλογές.



    ΣΧΟΛΙΑ