• Κοινωνία

    Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Το μεγαλύτερο ριφιφί όλων των εποχών, οι κουραμπιέδες και τα ζαρζαβατικά (video)

    • NewsRoom
    μεγαλοοικονόμου megalooikonomou

    Η πρώην βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου


    Για το μεγαλύτερο ριφιφί όλων των εποχών που έγινε το 1994 στην επιχείρησή της με λεία 20 εκατομμύρια ευρώ μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

    Όπως εξομολογήθηκε η πρώην βουλευτής, το 1994 το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγο της έγινε στόχος διαρρηκτών με αποτέλεσμα να χάσουν μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ.

    «Μας κάνανε φύλλο και φτερό. Η αξία των κοσμήματα που μας πήραν, σε σημερινά λεφτά, ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ.

    Μπήκαν από το υπόγειο και κράτησε το ριφιφί τρεις μέρες, ήταν αργίες, ήταν την περίοδο της πρωτοχρονιάς. Μας έκαναν… ποδαρικό», είπε και συνέχισε:

    «Πάθαμε σοκ όταν το είδαμε. Τότε έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω. Έτρωγα ανεξέλεγκτα, είχα πιάσει τον εαυτό μου να έχω ανοίξει το ψυγείο και να κρατάω μια σαρδέλα στο ένα χέρι κι ένα κουτί μαρμελάδα στο άλλο. Δεν ήξερα τι έκανα. Εμείς είχαμε ακίνητη περιουσία.

    Στην επιχείρηση δουλεύαμε με διπλά κεφάλαια, δηλαδή όταν έχεις παραγωγή από τη μία και κατανάλωση από την άλλη, βάζεις από τη μία για να έχεις από την άλλη».

    Ακόμη, η κ. Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε στους «κουραμπιέδες των Πρεσπών», αλλά και τα «ζαρζαβατικά του Γιακουμάτου, ενώ αποκάλυψε το παρασκήνιο γνωριμίας της με τον σύζυγό της, τον οποίο και έσωσε από αεροπορική τραγωδία.

    «Δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο που έπεσε στην Κερατέα γιατί καθυστέρησε εξαιτίας μου. Η οικογένειά του τον θρηνούσε όταν εκείνος μπήκε σώος και αβλαβής στο σπίτι του», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ