• Top Stories

    Η απάντηση του Θ. Λιακουνάκου για το sms στον δικηγόρο του

    • NewsRoom
    Λιακουνάκος

    Θωμάς Λιακουνάκος. Επιχειρηματίας


    Απάντηση για την υπόθεση της απολογίας του βρετανού κατηγορούμενου στην υπόθεση του «ξεπλύματος» χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα Peter Colleridge έδωσε ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος. Σε αυτή γίνεται λόγος για διαφανή διαδικασία τη στιγμή που ο βρετανός επιχειρηματίας άφηνε «σκιές» για τον ρόλο του έλληνα συνεταίρου του και τις τις σχέσεις του με δικαστικούς λειτουργούς με ένα sms που του είχε αποστείλει.

    Η δήλωση έχει ως εξής:

    “Επ’ αφορμή δημοσιευμάτων αναφορικά με τηλεφωνικό μήνυμα που φέρεται να απέστειλα στον Peter Colleridge δηλώνω κατηγορηματικά ότι, ανεξαρτήτως της μη ευοδώσεως της σχετικής προσπάθειάς μου, ακολουθήθηκε μία καθ’ όλα διαφανής διαδικασία, στα πλαίσια του Νόμου, εις γνώσιν τόσο των Εισαγγελικών Αρχών όσο και των αρμοδίων Ανακριτών του Ν. 4022/2011 προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή συνδρομή στο έργο τους με την υπόδειξη εμπλεκομένων προσώπων που μόνο αυτά θα μπορούσαν να διευκολύνουν στη συλλογή κρίσιμων στοιχείων.

    Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία του σχετικού μηνύματος διαστρεβλώνει απόλυτα την πραγματικότητα και εξυπηρετεί δυστυχώς τον αποπροσανατολισμό. Φαντάζει δε εξαιρετικά οξύμωρη, λαμβανομένου υπόψιν ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ασκήσει σε βάρος μου, ήδη, δύο αβάσιμες διώξεις για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ενώ με έγγραφα που απέστειλε η συγκεκριμένη Αρχή στην Ανακρίτρια Διαφθοράς κα Β. Μπράτη, των οποίων έχω, πανηγυρικά, αμφισβητήσει την προέλευση, την αξιοπιστία και την αποδεικτική τους ισχύ, συνελήφθην και διετάχθη η προσωρινή κράτησή μου αδίκως.”

    Διαβάστε εδω το ρεπορτάζ του  mononews που αναφερόταν στο  sms του Peter Colleridge.

     



    ΣΧΟΛΙΑ