• Top Stories

    Γιατί ο Φαήλος “την πέφτει” συνεχώς από το Facebook στον Κυριάκο;

    • NewsRoom


    Mετά από τα ομοφοβικά σχόλια του στα Social Media, που ξεσήκωσαν την οργή ολόκληρης της ομοφυλοφιλικής κοινότητας και όχι μόνο, o Φαήλος Κρανιδιώτης “τα βάζει” με τον υποψήφιο πρόεδρο της  ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη , προκαλώντας τον συνεχώς με αναρτήσεις και σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Στις 30 Δεκεμβρίου ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε ανάρτησή του ειρωνεύεται εν μέσος πλην σαφώς το Κυριάκο γράφοντας:

    “Είναι νεοφιλελεύθερος ο Κ. Μητσοτακης;

    Είναι ο Πάπας καθολικός;

    Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;

    Σας έδωσα τρία ρητορικά ερωτήματα, τρεις συνώνυμες εκφράσεις για το αυτονόητο, για το προφανές, μια ελληνική και δυο αμερικάνικες.”

    Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου, ο Φαήλος “ξαναχτυπά” τον Κυριάκο, αυτή τη φορά πιο αναλυτικός από ποτέ λέγοντας “Αν υπάρχει κάτι αληθινά τραγελαφικό, είναι ο Κυρ. Μητσοτάκης, που θέλει να διώξει τους δεξιούς απο τη ΝΔ και να την κάνει μπλε ξεροπόταμο.

    Τον έβαλε ο μακαρίτης ο Καρατζάς “καπέλο” σε θυγατρική της Εθνικής ως στελεχάρα, όλως τυχαίως φίλος του μπαμπά, με μισθό χλιδάτο, κόλλησε μερικά ένσημα ως golden boy, παθαίνει έκσταση απολύοντας καθαρίστριες και νομίζει πως είναι αρσενική Θάτσερ.
    Η Θάτσερ ήταν κόρη μπακάλη και διέθετε ατσάλινους δίδυμους αδένες, φανατική της ελεύθερης αγοράς και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, δεν ήταν προϊόν νεποτισμού και βγήκε με σκληρή δεξιά ατζέντα, κόντρα στα τζάκια του Συντηρητικού Κόμματος, που είχαν ενοχική στάση απέναντι στην αριστερά.

    Σε ό,τι δε αφορά τα εθνικά, η μπακαλοκορη, την οποία δεν γούσταρα ιδιαίτερα, διότι στο Κυπριακό εξακολουθούσε το ύπουλο παιχνίδι της δόλιας Αλβιώνος, ήταν όμως τολμηρή και αδιάλλακτη πατριώτισσα. Δεν δίστασε να εκστρατεύσει στον Νότιο Ατλαντικό και να ανακαταλάβει τις Μαλβίνες/Φόλκλαντ.

    Ο Κυρ. Μητσοτάκης λοιπόν, το μόνο κοινό που έχει με την αλύγιστη Μαγκυ, είναι πως έχει κι αυτός δυο χέρια και δυο πόδια Η δε απέχθεια του στην Δεξιά είναι δικαίωμα του αλλά κι εμάς δικαίωμα μας να του αρνηθούμε την παράδοξη επιθυμία του να της ηγηθεί.

    Δεν θέλω golden boy με συστατική του μπαμπά του, χωρίς μισή εθνική ιδέα, που δίνει εξετάσεις στην δικτατορία της πολιτικής ορθότητας για γελοία σύμφωνα συμβίωσης, μισεί την Δεξιά και νομίζει πως είναι το “φρέσκο”. Γκοτζίλα υπηρεσίας είναι, που τον έκοβαν στα μαγειρειά με το πτυοσκαπανο, βαθιά μέσα από το πολιτικό σύστημα και την οικογενειοκρατία, αμέτοχος των εθνικών ιδεών του Κέντρου και της Δεξιάς, συστημικό εξαπτέρυγο της πολιτικής ορθότητας και κατά φαντασίαν νεοφιλελεύθερος.”

    Αναμένουμε λοιπόν το επόμενό του “χτύπημα” και ίσως αυτή τη φορά και την απάντηση του ίδιου του Κυριάκου.



    ΣΧΟΛΙΑ