• Ελλάδα

    Άγρια κόντρα Παπαδημούλη-Κωνσταντοπούλου στο Twitter

    Παπαδημούλης - Κωνσταντοπούλου

    Παπαδημούλης – Κωνσταντοπούλου


    Κάποτε ήταν σύντροφοι και πολεμούσαν από το ίδιο μετερίζι, όμως πλέον στρέφουν τα πυρά τους ο ένας τον άλλο. Ο λόγος για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και την πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είχαν άγρια κόντρα μέσω Twitter το βράδυ της Τρίτης, μετά από ένα σχόλιο της κ. Κωνσταντοπούλου για… ελικόπτερα.

    «Πάνω από την πορεία πετούσε επίμονα ένα ελικόπτερο. Φαίνεται βρέθηκαν λεφτά για καύσιμα. Ελπίζω να έχουν κ για όταν τους χρειαστούν», ήταν το επίμαχο σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφορικά με το ελικόπτερο που συνόδευε την πορεία του Πολυτεχνείου το απόγευμα της Τρίτης.

    Η απάντηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση: «Με όσα γράφει περί ελικοπτέρων η Κωνσταντοπούλου, αναπαράγει μια ακραία εκ δεξιών ρητορική. Ναι στην κριτική, όχι στις αθλιότητες. Θλίψη…», σημείωσε.

    Η αναφορά αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την πρώην πρόεδρο της Βουλής, που ανταπάντησε: «Οι νεομνημονιακοί έχετε προσχωρήσει στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. Αθλιότητα είναι να αυτοαποκαλείσθε αριστεροί».



    ΣΧΟΛΙΑ