• Διεθνής πολιτική

    Κομισιόν: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς δεν βρίσκεται υπό έρευνα

    • NewsRoom
    Μαργαρίτης Σχοινάς

    Μαργαρίτης Σχοινάς (EPA/KENZO TRIBOUILLARD / POOL)


    Σε διάψευση του δημοσιεύματος του Politico περί δήθεν εμπλοκής του Μαργαρίτη Σχοινά στο σκάνδαλο διαπλοκής με το Κατάρ προχώρησε ο επικεφαλής Eκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Έρικ Μαμέρ.

    Σύμφωνα με τον κ. Μάμερ, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς δεν βρίσκεται υπό έρευνα.

    Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Μάμερ, δεν υπάρχουν αποκλίσεις, ούτε διαφοροποιήσεις με τις θέσεις της Κομισιόν στις δηλώσεις του Αντιπροέδρου Μαργαρίτη Σχοινά σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ.

    «Σε σχέση με τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου Μαργαρίτη Σχοινά σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, οι θέσεις που έχει λάβει είναι σύμφωνες με αυτές της Επιτροπής. Δεν υπάρχουν αποκλίσεις ούτε διαφοροποιήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Σημείωσε επίσης πως η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «στηρίζει ολόκληρο το Κολλέγιο», επισημαίνοντας ότι «δεν χρειάζεται να το αναφέρει συγκεκριμένα τώρα σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο μέλος του Κολλεγίου, καθώς δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις που να αφορούν το Κολλέγιο».

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κοινωνικού χαρακτήρα η φωτογραφία με την Εύα Καϊλή, τονίζει στο Mononews το περιβάλλον του Μαργαρίτη Σχοινά

    Βρυξέλλες: Νέα έφοδος στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου



    ΣΧΟΛΙΑ