ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αρχηγείο του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη έχει αρχίσει να γεμίζει με κόσμο, λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Τουρκία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ψηφοφόροι του κρατούν σημαίες και κομποσκοίνια, αφού το μουσουλμανικό αίσθημα είναι πολύ έντονο. Μάλιστα, σε αυτό το κτίριο, βρίσκεται και ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Σχετικά με την αιφνίδια και απροσδόκητη μετάβαση του Τούρκου προέδρου στην Άγκυρα, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Κωνσταντινούπολη, μεταδίδει κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες.
Στην Άγκυρα, ήδη από τις 16:30 έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν το μπαλκόνι, από το οποίο πρόκειται ο Ερντογάν να βγάλει τον προεδρικό του λόγο.
Η καταμέτρηση των ψήφων προχωράει πολύ γρήγορα – άλλωστε ήταν γνωστό ότι το 30% θα καταμετρούνταν αστραπιαία – γεγονός που δείχνει ενδεχομένως ότι ο Ερντογάν ενισχύεται, σε αντίθεση με τα προγνωστικά των προηγούμενων ημερών.
Αναφορικά με τα αποτελέσματα, στην Κωνσταντινούπολη επικρατεί η άποψη ότι θα υπάρξουν διαρροές πολύ νωρίτερα από τις 21:00.
Διαβάστε επίσης:
Εκλογές στην Τουρκία: «Προηγούμαστε» δηλώνει ο Κιλιντσάρογλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στο Σκάλωμα Φώκιδας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών Κλήμα, Πηγή, Κούκουρα και Νέα Κούκουρα
- GPO: Το 48,3% στην Αττική λέει «ναι» στο έργο Χαρδαλιά – Πού ποντάρουν και πού ανησυχούν οι πολίτες
- Μαθήματα κολύμβησης, Facebook και Google Maps: Οι FT αποκαλύπτουν πώς στήθηκε η «επιχείρηση» με τους χιλιάδες μετανάστες στη Θέουτα
- Sir Στέλιος Χατζηιωάννου στο Mononews: «Δεν θεωρώ επιτυχία το ύψος μιας δωρεάς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.