ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«H κυβέρνηση να αναθεωρήσει άμεσα την απόφαση της και να εντάξει τους δικηγόρους όπως και όλους τους επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, στους δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των 800 ευρώ» , ανέφερε σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά , μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το πρωί με τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων Αθηνών – Πειραιώς και Θεσσαλονίκης. Δ. Βερβεσό, Γ. Σταματογιάννη και Ε. Κουτσοχήνα.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «η καταβολή επιδόματος δήθεν κατάρτισης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους δικηγόρους, δεν ανταποκρίνεται στοιχειωδώς στις ανάγκες των έκτακτων συνθηκών, καθώς με κυβερνητική απόφαση έχουν οδηγηθεί σε αναστολή κάθε επαγγελματικής τους δραστηριότητας».
«Τι άλλαξε και η κυβέρνηση εμπαίζει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας – και ιδιαίτερα νέους ανθρώπους ; Δεν είναι ώρα για τέτοιες μεθοδεύσεις. Με τον τρόπο που θα γίνουν τα δήθεν προγράμματα κατάρτισης, κάποιοι θα ωφεληθούν εις βάρος του Ελληνικού λαο», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.