• Πολιτική

    Εξοργισμένη η οικογένεια του μεγιστάνα της Apotex για τις θεωρίες αυτοκτονίας

    • NewsRoom
    μπαρι σερμαν


    Μετά το σενάριο των αστυνομικών αρχών περί αυτοκτονίας του εκατομμυριούχου Μπάρι Σέρμαν, ιδρυτή της Apotex, η οικογένεια του ζεύγους, έσπευσε με ανακοίνωση να το διαψεύσει κατηγορηματικά.

    Ο ιδρυτής της φαρμακοβιομηχανίας Apotex Inc, και η σύζυγός του Χάνεϊ βρέθηκαν νεκροί μέσα στην έπαυλή τους στο Τορόντο, την προηγούμενη Παρασκευή. Η αστυνομία θεωρεί «ύποπτους» τους θανάτους και δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Το ζευγάρι είχε τέσσερα παιδιά.

    μπαρι σερμαν

    «Οι γονείς μας είχαν ενθουσιασμό για τη ζωή και ήταν αφιερωμένοι στην οικογένειά τους, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφόρησαν δυστυχώς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις συνθήκες των θανάτων τους», επισημαίνεται στη δήλωση.

    «Είμαστε συγκλονισμένοι και πιστεύουμε ότι είναι ανεύθυνο οι αστυνομικές αρχές να έχουν ενημερώσει τα μέσα ενημέρωσης για μια θεωρία την οποία ούτε η οικογένειά τους, ούτε οι φίλοι τους αλλά και ούτε οι συνάδελφοί τους πιστεύουν ότι ευσταθεί», προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μπάρυ και της Χάνεϊ Σέρμαν.

    «Καλούμε την αστυνομική υπηρεσία του Τορόντο να διεξάγει εξονυχιστική, εντατική και αντικειμενική έρευνα και προτρέπουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να αποφεύγουν περαιτέρω αναφορές σχετικά με τα αίτια αυτών των τραγικών θανάτων μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας» καταλήγουν στη δήλωσή τους τα παιδιά του 15ου πλουσιότερου ανθρώπου στον Καναδά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή: Ο μεγιστάνας της Apotex σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστηριώδεις θάνατοι του μεγιστάνα της Apotex και της συζύγου του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Τουρκία: Νεκρός από σφαίρα ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ



    ΣΧΟΛΙΑ