Πολιτική

Πού θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

  • NewsRoom
ευρωεκλογες

Ευρωεκλογές


Κυριακή εκλογών και το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν μαζί με τους πολίτες και  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί που εκτιμάται ότι θα βρεθούν από νωρίς στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 π.μ. στα 1710Α (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές εκλογές) και 1710Β (Δημοτικές εκλογές) εκλογικά τμήματα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, τα οποία στεγάζονται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα ψηφίσει στις 10.30 π.μ. στο 172ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 π.μ. στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.00 π.μ. στο 100ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ψηφίσει στις 10.00 π.μ. στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, στο 1474ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα ψηφίσει στις 8.00 στο 3564ο Εκλογικό Τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12 μ.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, θα ψηφίσει στις 9 π.μ. στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα, στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου στο εκλογικό τμήμα 2799.