• Πολιτική

    ΕΡΤ: Έντονες φήμες για πρόωρους «τίτλους τέλους» για την Κ. Ακριβοπούλου και τον Σ. Καψώχα

    • NewsRoom


    Μια έντονη φημολογία που θέλει την αμφιλεγόμενη εκπομπή της ΕΡΤ, «Δεύτερη Ματιά», με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου και βασικό σχολιαστή τον Σωτήρη Καψώχα, να ρίχνει «τίτλους τέλους» την ερχόμενη Παρασκευή αναπτύχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

    Σύμφωνα με πηγές από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, η Κατερίνα Ακριβοπούλου αρνήθηκε να δεχθεί την πρόταση της ΕΡΤ να συμμετέχει ως σχολιαστής στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και να παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κ. Ακριβοπούλου είχε εκφράσει την ενόχλησή της για την απόφαση της ΕΡΤ να αλλάξει ώρα μετάδοσης και τη θέση της να πάρει ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος μέσα σε λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην έξοδο οδηγείται και ο Σωτήρης Καψώχας. Υπενθυμίζεται πως τα  σχόλια του, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ήταν αυτά που είχαν προκαλέσει τους προηγούμενους μήνες το εμπάργκο της Νέας Δημοκρατίας στην κρατική τηλεόραση.

    Η φημολογία θέλει, πάντως, οι αποφάσεις να έχουν να κάνουν με τις ισορροπίες μέσα στην ΕΡΤ καθώς οι δύο δημοσιογράφοι φέρονται να ανήκουν στο περιβάλλον του Νίκου Παππά. Ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω των σχέσεών του με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, προκαλώντας την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου.



    ΣΧΟΛΙΑ