• Πολιτική

    Επίθεση Πολάκη στον Ευρωπαίο Επίτροπο Υγείας: «Μάθε πριν μιλήσεις, θα κόψω το τσιγάρο όταν θέλω»

    • NewsRoom

    Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Σφοδρή επίθεση στον Ευρωπαίο Επίτροπο Υγείας εξαπέλυσε με το χαρακτηριστικό του ύφος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

    Ο Παύλος Πολάκης, φανερά εκνευρισμένος με τις παρατηρήσεις του Βιτένις Αντριουκαΐτις που προκάλεσε η φωτογραφία με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να καπνίζει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, επιτέθηκε στον επίτροπο μέσω μιας ανορθόγραφης ανάρτησής του στο Facebook. Μάλιστα, αντί να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του, μάλιστα, «ζητά και τα ρέστα» από τον Επίτροπο, λέγοντας πως θα κόψει το τσιγάρο όποτε θελήσει αυτός, ενώ αναφέρει πως γραβάτα φορούσε ο θυρωρός του Υπουργείου, και πως «οι γραβατωμένοι που πέρασαν από ‘δω χρεοκόπησαν τη χώρα μας».

    «Αυτούς πολεμάμε .Μάθε πριν μιλήσεις!!», αναφέρει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Ευρωπαίο Επίτροπο.

    Παράλληλα, στρέφεται και κατά του Έλληνα Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.

    Αναλυτικά η ανάρτησή του

    Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :

    -Αυτος ο”τύπος” κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!!
    -Ειναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανεις γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο.Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγω δεν φοράω .Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας .Αυτους πολεμάμε .Μαθε πριν μιλήσεις !!
    -το τσιγάρο θα το κόψω οταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση ,αλλα θα ειναι δική μου)
    -Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικου υλικού που ειχαμε καλέσει σε συναντηση διαπραγματευςης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοςοκομεια της χώρας μας(Υλικα επεμβατικής καρδιολογίας )
    Η φωτογραφία ειναι οταν έληξε η συναντηση και την αναπαρήγαγαν πολλα ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα απο τα οποια κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιςτικη δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγειας!
    Ρωτα ενα συνάδελφο σου απο την Ελλάδα ,εκει στην ευρωπαϊκή επιτροπή ,(φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε καθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποια ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

    OK “GUY”???
    Yours sincerely
    Pavlos Polakis deputy Minister of Health

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξαλλος ο Ευρωπαίος επίτροπος Υγείας με την εικόνα του Πολάκη με το τσιγάρο στο στόμα



    ΣΧΟΛΙΑ