• Πολιτική

    Επίθεση ΝΔ σε Παππά για τις καταγγελίες Κριμιζή: «Κόλαφος για το δεξί χέρι του Τσίπρα»

    • NewsRoom
    Βουλή: Οι δικαστικοί που κληρώθηκαν να αναλάβουν την υπόθεση του Νίκου Παππά

    Νίκος Παππάς


    Επίθεση στον Νίκο Παππά εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, μέσω της τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την επιστολή παραίτησης του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού Σταμάτη Κριμιζή.

    “Οι βαρύτατες καταγγελίες του παραιτηθέντος Προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, διακεκριμένου καθηγητή κ. Κριμιζή, αποτελούν κόλαφο για τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και δεξί χέρι του πρωθυπουργού, κ. Νίκο Παππά”, ανέφερε η κ. Ασημακοπούλου η οποία εξήγησε πως ο κ. Κριμιζής «όχι μόνο περιέγραψε τα θεσμικά προβλήματα του διαστημικού οργανισμού, αλλά, κυρίως, κατήγγειλε έλλειψη διαφάνειας και αξιολόγησης, εγείροντας μάλιστα ερωτήματα για την ύπαρξη οικονομικών συμφερόντων στο πρόγραμμα των 11 μικροδορυφόρων ύψους 23,9 εκατ. ευρώ».

    “Ο λαλίστατος κ. Παππάς τι άραγε έχει να πει για όσα καταγγέλλει σε βάρος του ο διακεκριμένος καθηγητής τον οποίο ο ίδιος επέλεξε να ηγηθεί του διαστημικού οργανισμού;” κατέληξε η τομεάρχης της Ν.Δ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παραίτηση «βόμβα» του πρόεδρου του Διαστημικού Οργανισμού – Αιχμές κατά Παππά για σκάνδαλα και «μπροστινούς»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ.Θεοδωράκης για παραίτηση Κριμιζή: Αυτές οι θέσεις ανήκουν σε συγγενείς και φίλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι απαντά ο Ν. Παππάς στις κατηγορίες του πρώην προέδρου του Διαστημικού Οργανισμού



    ΣΧΟΛΙΑ