ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη μη ανανέωση της θητείας του επικεφαλής του γραφείου παρακολούθησης του Προϋπολογισμού του Κράτους, Παναγιώτη Λιαργκόβα, αποφάσισε η Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής, η οποία συνεδρίασε με τη συμμετοχή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και των αντιπροέδρων του κοινοβουλίου.
Όπως αποφάσισε η Επιτροπή Κανονισμού, θα προκηρυχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα η θέση του νέου συντονιστή και ο κ. Λιαργκόβας, η θητεία του οποίου έληξε τέλη Νοεμβρίου, θα παραμείνει στη θέση του έως ότου τοποθετηθεί ο αντικαταστάτης του.
Η θητεία του κ. Λιαργκόβα, άρχισε το 2012 και ήταν 5ετής. Η ανανέωσή της όπως θα ήταν δυνατό βάσει Κανονισμού για μία φορά, λέγεται ότι δεν προέκυψε μετά και το τελευταίο «επεισόδιο» τον περασμένο Νοέμβριο με τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος καταλόγισε στον συντονιστή του Γραφείου χρήση μη επικαιροποιημένων στοιχείων για την έκθεσή του για το χρέος, με αποτέλεσμα να προκύψουν λανθασμένα συμπεράσματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ανεπιθύμητος ο Ερντογάν στη Θράκη»-Ψήφισμα 22 τοπικών συλλόγων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσκεψη Ερντογάν: Το πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς σχολιάζει ο γερμανικός Τύπος την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στουρνάρας: Βασικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα η μεταποίηση – Οι τέσσερις άξονες για τη σύγκλιση με την Ευρώπη
 - ΥΠΑΑΤ: Οκτώ συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
 - Ντόναλντ Τραμπ: Κάλεσμα προς τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μην ψηφίσουν τον Ζοχράν Μαμντάνι για δήμαρχο
 - Ferrari: Ισχυρό τρίτο τρίμηνο κόντρα στους δασμούς και την υποτονική ζήτηση στην Κίνα