• Πολιτική

    Ενόχληση Κασσελάκη για Μητσοτάκη: «Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται;»

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης από την αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπο του, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις αδήλωτες επιχειρήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό.

    «Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα …», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

    «Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα», πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

    Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στις νέες αποκαλύψεις για εταιρείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ, τις οποίες συνεχίζει να διατηρεί κατά παράβαση του νόμου του 2016. «Το 2016 έφτιαξαν έναν νόμο για τον Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ τόνισε με έμφαση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει σημαία του ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε το κράτος δικαίου».

    Διαβάστε επίσης

    Μπάιντεν: «Εκλογικός» προϋπολογισμός 7,3 τρισ. δολ. με αύξηση του εταιρικού φόρου στο 28%

    Committee: Στα 4.212 πλοία ο ελληνόκτητος στόλος

    Τζεντιλόνι: Τον Σεπτέμβρη η υποβολή των μεσοπρόθεσμων σχεδίων από τα κράτη-μέλη



    ΣΧΟΛΙΑ