ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την 1η Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, θα γίνει τελικά το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ενόψει των βουλευτικών εκλογών 2019, όπως αποφάσισε πριν λίγη ώρα η διακομματική.
Στο ντιμπέιτ θα συμμετέχουν οι αρχηγοί των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, δηλαδή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Γιώργος Λεβέντης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αίτημα να μετάσχει και η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, πρόβαλε ένσταση τόσο η ΝΔ, όσο και το ΚΚΕ, με το επιχείρημα ότι ο κανόνας είναι να μετέχουν στη σχετική τηλεοπτική συζήτηση μόνο τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή. Στις ενστάσεις συμφώνησαν στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και η Ένωση Κεντρώων.
Συντονίστρια σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου και να συμμετέχουν οι εξής δημοσιογράφοι: Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, Νίκος Χατζηνικολάου από τον ΑΝΤ1, Μάρα Ζαχαρέα από το Star και Ελλη Στάη από το Open.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Αντιμέτωπες με νέο shutdown – Μικρότερης διάρκειας λόγω της συμφωνίας με τους Δημοκρατικούς
- Στις 24 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές – Στα €668 εκ. η συνολική δαπάνη
- Virtual advertising: Όχι απλώς τεχνολογία, αλλά στρατηγική ανατροπή στο αθλητικό business
- Drewry: Συνεχίστηκε η πτώση κατά 5% των τιμών στη διακίνηση των κοντέινερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.