ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πονηρές ρευστοποιήσεις, γιατί ο Κόκκαλης είναι hot, το ράλι της ΑΕΜ, γιατί είναι happy στην Alpha, το μήνυμα Μυτιληναίου, η καλή δουλειά του Παπασταύρου και τι δείχνουν τα γκάλοπ
Έφοδο στο περιφερειακό συνέδριο Δυτικής Αττικής έκανε το ΠΑΜΕ, κατά τη διάρκεια ομιλίας της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.
Με σύνθημα «τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην πολιτική της κυβέρνησης», ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
«Με τους αγώνες μας θα αναγκάσουμε την κυβέρνηση, τα αφεντικά και τις δυνάμεις τους όχι μόνο να μας βλέπουν καθημερινά μπροστά τους, εμπόδιο στα αντεργατικά τους μέτρα, αλλά θα γίνουμε εφιάλτες και στον ύπνο τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απογευματινή συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα και φορείς της Αττικής στην Ελευσίνα, στις 6.30 μ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στο ύψος της πλατείας Ηρώων), «ενάντια στην “αναπτυξιακή” φιέστα».
Υπενθυμίζεται ότι το περιφερειακό συνέδριο Δυτικής Αττικής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκτάκτως στην Ελευσίνα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Μάνδρα και στις 7.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη για τα φάρμακα για την παχυσαρκία: Θα χορηγούνται με pass – Πότε θα «κόβεται» ο ασθενής, τι ορίζει το νέο πρωτόκολλο
- Με ποιον βουλευτή έγινε «μπαρούτι» ο Κ.Μ., η σύγκρουση Μαξίμου με Ανδρουλάκη, Ελληνες βουλευτές στη… Χονολουλού και τι θέλουν Ελληνικά Mirage στη Βρετανία
- Himalayan Birkin: Η ακατάκτητη κορυφή της πολυτέλειας
- Χρηματιστήριο: Αυτά είναι τα deals που «απογειώνουν» τον γενικό δείκτη
