ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευχές για ταχεία ανάρρωση εκφράζει στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πολιτικός κόσμος.
Η κ. Κατερίνα Σακελλαρόπουλου επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον κ. Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.
Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ευχήθηκε περαστικά εκ μέρους όλης της κυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης εξέφρασε «τις πιο θερμές μας ευχές για την ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου».
Ευχετήριο μήνυμα για καλή ανάρρωση απέστειλε το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: «Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Του ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα».
Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα
Πέτσας: Κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας για τον πρωθυπουργό – Όλα τα τεστ αρνητικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: Ίσως ήρθε τελικά η ώρα της ελεγχόμενης πρόσβασης στους χώρους του Πανεπιστημίου
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Τσικνοπέμπτη με βροχές
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.